Overzicht in jouw Administratie

DB+

OVERZICHT IN JOUW ADMINISTRATIE

Veel ZZP’ers en praktijken werken nog op de houtje-touwtje manier. Met programma’s zoals MS Word en MS Excel wordt dan provisorisch een administratie opgezet. Er komt echter een omslagpunt, waarbij het werk toeneemt en daarmee helaas ook de kans op fouten.

OPENSTAANDE FACTUREN

Weet jij welke facturen nog niet betaald zijn? Of vind je het lastig om daar goed het overzicht op te houden? In dat geval is de kans groot dat je inkomsten misloopt.

Het is van belang dat je overzicht hebt over welke facturen niet niet (geheel) zijn betaald, de openstaande facturen. Daarmee kun je namelijk actie ondernemen door telefonisch contact op te nemen met de klant, het sturen van een betalingsherinnering of zelfs een incassobureau in te schakelen.

ACTIVITEITEN PER KLANT

Alle activiteiten die je voor een klant hebt gedaan worden direct aan die klant gekoppeld. Op die manier zijn o.a. offertes, facturen, afspraken en E-mails met één druk op de knop terug te vinden. Breng met de module relatiebeheer overzicht in jouw contactgegevens.

WIL JE MEER OVERZICHT IN JOUW ADMINISTRATIE?

Je kunt jouw administratie gemakkelijk doen met behulp van de module Facturatie. Heb jij interesse in deze module klik dan s.v.p. op de onderstaande knop.

VRAGEN?! NEEM CONTACT MET ONS OP.

DB+