Onze doelgroep

DB+

DOELGROEPEN

Therapeuten
Zakelijke dienstverlening
Opdrachtplanners

De WIZZkit is van oorsprong ontwikkeld voor praktijken en kleine dienstverleners. Het programma biedt jou ondersteuning bij het uitvoeren en vastleggen van de dagelijkse activiteiten.

Denk bijvoorbeeld aan het vastleggen van cliëntgegevens, de urenverantwoording (t.b.v. zelfstandigenaftrek), de kilometerregistratie en de btw-aangifte. Ook kun je met de WIZZkit op een snelle manier mailings en allerlei standaardbrieven opstellen. Hierbij vult het programma automatisch allerlei klantspecifieke gegevens in.

ADMINISTRATIEPAKKETTEN VOOR THERAPEUTEN

Of je nu een coach, (natuurgeneeskundig) therapeut, psycholoog, consultant of masseur bent, je hebt behoefte aan overzicht in jouw administratie. Daarnaast wil je tijd besparen op de dagelijkse werkzaamheden.

DECLARATIEFORMULIEREN

Naast de standaard factuur lay-out biedt de WIZZkit ook factuursjablonen die zijn goedgekeurd door specifieke beroepsverenigingen (w.o.: BATC, NVPA, NVT, NCSV en VBAG). Deze sjablonen worden jaarlijks bijgewerkt aan de hand van de laatste eisen en wensen. Daarnaast is er een algemeen declaratieformulier beschikbaar voor overige beroepsverenigingen.

WIZZ heeft een pakket speciaal samengesteld voor zelfstandigen met een praktijk. Deze is afgestemd op jouw behoeften.

REVIEWS

ADMINISTRATIEPAKKETTEN VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENERS

Ook voor zakelijke dienstverleners biedt de WIZZkit de juiste oplossing. Met dit programma kun je de administratie goed bijhouden waardoor er meer tijd overblijft voor andere werkzaamheden.

Heb je bepaalde afwijkende processen of wil je iets geheel op maat laten ontwikkelen? Dit kan bij WIZZ software. WIZZkit biedt je namelijk ook de mogelijkheid van maatwerk. Voor administratiepakketten voor zakelijke dienstverleners ben je bij WIZZ aan het juiste adres.

ADMINISTRATIEPAKKETTEN VOOR OPDRACHTENPLANNERS

Of je nu een beveiligingsbedrijf, schoonmaakbedrijf of opleidingsinstituut hebt, je hebt altijd behoefte aan overzicht in jouw planning.

Opdrachten worden eenmalig ingevoerd met daarbij de periode en de te verrichten werkzaamheden. De individuele taken binnen de opdracht worden vervolgens via de weekplanning in de agenda toegewezen aan een specifieke medewerker.

De agendaplanner geeft een duidelijk overzicht van taken en ingeplande uren per medewerker. De uitgevoerde opdrachten kunnen tot slot automatisch worden omgezet naar een factuur. De administratiepakketten voor opdrachtenplanners zijn daarnaast uiteraard volledig aan te passen met losse modules zodat ze voldoen aan jouw behoeften.