0

Werken in de cloud

Flexwerken is tegenwoordig een vereiste. Dit houdt in dat het overal mogelijk is om je werk te doen, ook online. Dit draagt bij aan een hogere productiviteit van jouw medewerkers. In samenwerking met OfficeBox biedt WIZZ software jou de mogelijkheid om te werken in de Cloud.

Met WIZZkit online Werken krijg je de beschikking over één of meerdere online gebruikersaccounts. Je werkt via een beveiligde internetverbinding en kunt vervolgens overal ter wereld werken.

ONLINE SOFTWARE

JOUW VOORDELEN

Combineer je WIZZkit online Werken met MS Office, dan kun je tevens al jouw documenten en E-mails in de Cloud bewerken en opslaan. Daarnaast heb je geen MS Office licentie meer nodig op jouw lokale computer.

INVESTEER IN FLEXIBILITEIT

De investering om online te kunnen werken is snel terugverdiend. Zeker wanneer je bedenkt dat je zelf geen MS Office pakket meer hoeft aan te schaffen (optioneel) en er minder rekenkracht wordt gevraagd van jouw lokale desktop. Een stabiele internetverbinding is alles wat je nodig hebt.

Je kunt per gebruiker de online omgeving met of zonder MS Office of Multi Factor Authenticatie afnemen.

Product

1e online gebruiker

Extra online gebruikers

MS Office*

Multi Factor Authenticatie*

Minimale contractduur

12 maanden

12 maanden

1 maand

1 maand

Inrichtingskosten éénmalig

€ 100,00

€ 50,00

Bedrag per maand
per gebruiker

€ 13,75

€ 13,75

€ 23,75

€ 4

* Alleen in combinatie met een online gebruiker.

De kosten van WIZZkit Online werken zijn per online gebruiker en exclusief de kosten van het onderhoudscontract en worden maandelijks middels automatische incasso geïncasseerd.

Vragen?! Neem contact met ons op.

Administratie SOFTWARE VOOR JOUW BEDRIJF!