Maatwerk En Service

DB+

MAATWERK EN SERVICE

Jouw bedrijf is uniek! Daarom biedt WIZZ software en service naast de standaardproducten ook de mogelijkheid voor betaalbare maatwerkoplossingen. Daarmee kun je net het ontbrekende puzzelstukje toevoegen.

Samen bespreken we jouw maatwerkverzoek om tot een optimale oplossing te komen. Er kan zelfs een geheel nieuwe module voor jou worden ontwikkeld!

Door goed doordachte maatwerkoplossingen bespaar je tijd en kosten!

ONDERHOUDSCONTRACT
KIES VOOR ZEKERHEID

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract kies je voor zekerheid. Je ontvangt het hele jaar door gratis ondersteuning en bent ervan verzekerd dat jouw WIZZkit up-to-date blijft. Betaling kan per maand, kwartaal of jaar via automatische incasso of bankoverschrijving.

De WIZZkit werkt met een onderhoudscontract op basis van het aantal gebruikerslicenties dat is aangeschaft. Daarbij wordt de onderstaande staffel gehanteerd:

Aantal licenties             Bedrag per maand / per licentie

1 t/m 5                            € 3,00

Overige                           € 2,00

Bij het onderhoudscontract is tevens eens in de twee jaar hulp bij het overzetten van WIZZkit op een nieuwe/andere computer inbegrepen. Maak je daar echter vaker in korte tijd gebruik van, dan zal er een vergoeding in rekening gebracht kunnen worden. Ook kun je het helemaal zelf doen a.d.h.v. een uitgebreide (technische) handleiding.

Ondersteuning aan computer hardware en andere software (w.o. Windows en MS Office) vallen buiten het onderhoudscontract.

VRAGEN?! NEEM CONTACT MET ONS OP.

DB+