Maatwerk en service

Service

Wanneer je gebruik maakt van de WIZZkit dan is een onderhoudscontract zeker aan te bevelen. Je ontvangt hiervoor alle updates en upgrades van het programma en gratis ondersteuning van Stef Merlijn.

De service is direct en transparant. Je kunt mailen of bellen en krijgt dan altijd antwoord van de persoon die exact weet hoe het werkt en wat er mogelijk is.

Maatwerk

Jouw bedrijf is uniek! Daarom biedt WIZZ software en service naast de standaardproducten ook de mogelijkheid voor betaalbare maatwerkoplossingen. Daarmee kun je net het ontbrekende puzzelstukje toevoegen.

Samen bespreken we jouw maatwerkverzoek om tot een optimale oplossing te komen. Er kan zelfs een geheel nieuwe module voor jou worden ontwikkeld!

Door goed doordachte maatwerkoplossingen bespaar je tijd en kosten!

Met WIZZkit maatwerk laat je de software voor jou werken!

Kies voor zekerheid

Onderhoudscontract

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract kies je voor zekerheid. Je ontvangt het hele jaar door gratis ondersteuning en bent ervan verzekerd dat jouw WIZZkit up-to-date blijft. Betaling kan per maand, kwartaal of jaar via automatische incasso of bankoverschrijving.

De WIZZkit werkt met een onderhoudscontract op basis van het aantal gebruikerslicenties dat is aangeschaft. Daarbij wordt de onderstaande staffel gehanteerd:

Aantal gebruikerslicenties / optiesBedrag per maand
/ per licentie
1 t/m 5 licenties€ 2,75
Overige licenties€ 1,50

HEB JE BEHOEFTE AAN ONDERSTEUNING OF MAATWERK?

Met een onderhoudscontract ben je altijd verzekerd van gratis ondersteuning en is jouw softwareprogramma altijd up-to-date. En wil je het net even anders dan kun je kiezen voor maatwerk. Kies daarom voor de WIZZkit.