0

KOPEN OF LEASEN?

ONDERHOUDSCONTRACT

Je wilt natuurlijk alle updates van het programma ontvangen en kunnen terugvallen op een goede ondersteuning. Hiervoor kun je een onderhoudscontract afsluiten. Voor de meest actuele versie van het programma en de persoonlijke service betaal je een klein bedrag, t.w.:

Aantal licenties

<= 5

Overige

Bedrag per maand / per licentie

€ 2,75

€ 1,50

Bij het leasen van de WIZZkit hoef je geen apart onderhoudscontract af te sluiten, omdat dit al bij de prijs is inbegrepen.

LEASECONTRACT

Wil je de investering liever spreiden over een langere periode, dan is leasen een mooi alternatief. Je hebt dan geen eenmalige aanschaf, maar je betaalt het leasebedrag maandelijks via automatische incasso.

Aantal licenties

<= 5

Overige

Bedrag per maand / per licentie

€ 5,25

€ 4,00

Een leasecontract wordt afgesloten met een minimum looptijd van twaalf maanden. Daarna wordt deze automatisch stilzwijgend verlengd,  totdat je het schriftelijk opzegt met inachtneming van een opzegtermijn van één volledige kalendermaand.
Tarieven kunnen jaarlijks worden geïndexeerd.

Wil je de WIZZkit leasen, neem dan gerust even contact op. We kunnen dan samen het meest optimale pakket samenstellen. Het leasecontract kun je downloaden via onderstaande knop.

Vragen?! Neem contact met ons op.

Administratie SOFTWARE VOOR JOUW BEDRIJF!