Voorraad van artikelen beheren

DB+

BEHEER EENVOUDIG DE VOORRAAD

Het beheren van de voorraad is belangrijk omdat je wilt weten of bepaalde artikelen geleverd kunnen worden of weer besteld moeten worden om de voorraad aan te vullen.

Met de module voorraadbeheer wordt de voorraad van artikelen automatisch bijgewerkt bij verkoop (i.c.m. module facturatie) of je kunt handmatig de voorraad bijwerken.

Bij het opgeven van een minimale voorraad krijg je op tijd een melding dat een artikel weer besteld moet worden. De ontvangen bestellingen boek je handmatig bij per artikel. Deze module beschikt niet over een locatiesysteem.

OVERZICHT IN JOUW VOORRAAD

De ingevoerde artikelgegevens wil je natuurlijk optimaal gebruiken. Daarom is het handig dat je snel kunt vinden, sorteren en bijvoorbeeld een overzicht van alle artikelen van een leverancier kunt oproepen (groeperen).

Daarnaast kun je jouw artikelen een aantal eigenschappen meegeven, waarmee je deze kunt indelen in logische groepen. Voorbeeld daarvan zijn artikeleenheden (stuks, 6-pack, etc) en artikelgroepen. 

WIL JE GEMAKKELIJK JOUW VOORRAAD BEHEREN?

Je kunt jouw voorraad gemakkelijk beheren met behulp van de module Voorraadbeheer. Heb jij interesse in deze module klik dan s.v.p. op de onderstaande knop.

VRAGEN?! NEEM CONTACT MET ONS OP.

DB+