0

Referenties

WIZZkit referentie - Logo - Petra Coppens

Ik kan hem van harte aanbevelen!
Ik ben heel blij met WIZZkit én met Stef! Mijn administratie kost me veel minder tijd en voldoet altijd aan alle eisen die de beroepsvereniging en de belastingdienst stellen. Bovendien gaat Stef heel ver in zijn dienstverlening: ik kan hem echt altijd bellen als ik iets niet snap en hij helpt me altijd meteen. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Petra Coppens

P-therapie
WIZZkit referentie - Hans Velders

WIZZkit biedt balans tussen functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid!
Stef is super betrouwbaar en degelijk. Ik vind de software een mooie balans tussen functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid, en zeker voor wat hij daarvoor rekent.

Hans Velders

Innerbalance
WIZZkit referentie - Shrivani

Al mijn cliëntgegevens en administratie overzichtelijk bij elkaar!
De WIZZkit is onmisbaar voor mijn praktijkvoering. Al mijn cliëntgegevens en administratie overzichtelijk bij elkaar. Boekhouding was nooit mijn sterkste kant maar het gebruik van de WIZZkit is prettig, compleet en eenvoudig. Stef is altijd bereikbaar en lost voorkomende problemen rustig en kundig op!

Lieseth Versantvoort

Shrivani
WIZZkit referentie - Praktijk Kinese

Er is goed nagedacht over wat handig en nodig is voor mij als therapeut!
Met de WIZZkit is het best leuk om de administratie voor mijn praktijk te doen. Er is goed nagedacht over wat handig en nodig is voor mij als therapeut. Bijvoorbeeld dat de facturen voldoen aan de eisen van de zorgverzekeraar.

Heleen van der Veen

Praktijk Kinese

Voor mij is de fantastische service van Stef een grote meerwaarde.
Sinds januari 2011 werk ik met de WIZZkit. Het bevalt me enorm goed. Het is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en heeft meer dan voldoende mogelijkheden. Als je begint met een nieuw programma dan loop je tegen allerlei dingen aan. Stef was steeds beschikbaar als er weer vragen opkwamen. Hij reageerde snel op een vraag, zodat ik meteen weer verder kon. Voor mij is de fantastische service van Stef een grote meerwaarde. Altijd even vriendelijk en behulpzaam staat hij voor mij klaar. Kortom een echte aanrader voor iedereen!

Willeke van Barneveld

Praktijk Dynamo

Processen worden nu geheel automatisch aangestuurd.
In de workflow manager, die WIZZ in opdracht van ons heeft ontwikkeld, hebben we een aantal essentiële bedrijfsprocessen vastgelegd (o.a. offertetraject). Deze processen worden nu geheel automatisch aangestuurd.

Nico Klaassen

Klaassen Total Security B.V.
WIZZkit referentie - Marja Kruik Innerlijke Dialoog

Nooit meer zoeken en alles in één pakket!
De service die Stef biedt is uitstekend. Hij is altijd bereikbaar en staat direct klaar voor hulp bij vragen. Hij is prettig in de omgang en legt alles duidelijk uit. Ik ben erg tevreden over de WIZZkit; nooit meer zoeken en alles in één pakket.

Marja Kruik

Innerlijk Dialoog

Overzichtelijk en hele goede service!
Stef is een expert in zijn vakgebied. De WIZZkit is een super gemakkelijk pakket voor de hele administratie. Zowel voor eenmanszaken en praktijken als wat grotere bedrijven. Overzichtelijk en hele goede service.

Karin Merlijn

Atelier Karin Merlijn
WIZZkit referentie - Sylvia Born-Cerpentier - Praktijk Cerpentier

Een zeer tevreden klant!
Sinds 2008 werk met WIZZkit. Het programma bevalt me uitstekend. Wat ik bovenal erg prettig vind is dat Stef goed bereikbaar is. Wanneer het programma een probleem geeft wordt dit gelijk opgelost. Kortom: Een zeer tevreden klant.

Sylvia Cerpentier

Praktijk Cerpentier
WIZZkit referentie - Festina Lente Intermediair

Wat een service!
De WIZZkit en Stef Merlijn hebben mij zo fantastisch geholpen. Wat een service! Alle tijd die ik nu over heb kan ik aan andere nuttige dingen besteden, die mij meer opbrengen dan de administratie.

Juliana Bergen-Szilágyi

Festina Lente Intermediair
WIZZkit referentie - Ilonka de Haan - Soulbranding

WIZZkit is een enorme aanwinst in mijn werk en bedrijf!
Op een eenvoudige en praktische wijze geeft het veel structuur en tijdwinst. Stef kan je op een toegankelijke manier stap voor stap zelfstandiger laten werken met het systeem.

Ilonka de Haan

Soulbranding
WIZZkit referentie - Van Doeselaar Financial Consultancy

Een hele steun op mijn administratiekantoor!
De WIZZkit kenmerkt zich als zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te volgen. Het is voor mij een hele steun op mijn administratiekantoor. Ik kan het collega administratiekantoren van harte aanbevelen.

Rens van Doeselaar

VDFC Administratiekantoor
WIZZkit referentie - Robert Verhallen - RV Works

WIZZkit geeft overzicht in geleverde diensten en verdiensten!
Ik ben Robert Verhallen en ben in januari 2007 voor mezelf begonnen met RV-Works. RV-Works is een massagepraktijk voor ontspanning en klassieke massages in de praktijk aan huis en ook geef ik bedrijf’s stoelmassage op locatie. Daarnaast verkoop en monteer ik keukens en badkamers. Door de verkoop en de montage in 1 te doen schakel ik hiermee veel schijven uit waardoor het contact met de klant veel directer is en er dus minder fout kan gaan. U heeft dus maar 1 aanspreekpunt. De WIZZkit spaart mij veel tijd uit en geeft mij overzicht in de geleverde diensten en verdiensten. Mede door mijn dubbele functie als masseur en monteur is plannen erg belangrijk en door vanuit de agenda te factureren heb ik goed overzicht en maar 1 programma nodig. Ik ben een gemiddeld computer gebruiker. Ik vind de WIZZkit een functioneel programma dat makkelijk aan te leren is, als je vragen hebt dan kun je altijd bellen en word je vraag snel beantwoord. Ik ben blij met de nieuwe ontwikkelingen van de WIZZkit. En ik heb er dagelijks nut van.

Robert Verhallen

RV Works
WIZZkit referentie - Health & Flow

Mijn kennis over het werken met computers is niet erg groot!
Ik ben zeer tevreden over het werken met de WIZZkit. Mijn kennis over het werken met computers is niet erg groot, maar het werken met de WIZZkit gaat mij redelijk gemakkelijk af. Heel blij ben ik ook met de snelle en goede support van Stef. Een telefoontje is altijd genoeg om het probleem wat ik tegenkom op te lossen. Het programma bespaart mij veel tijd.

Rona van Santen-Koning

Natuurgeneeskundig Praktijk Health & Flow