KLANTGEGEVENS

Kost het eindeloze zoeken naar dat ene visitekaartje voor de adres- en mailgegevens van jouw klant ook zoveel onnodige tijd? Of heb je jouw klantgegevens op meerdere plaatsen vastgelegd en weet je op een gegeven moment niet meer zeker of je een wijziging op alle plaatsen hebt doorgevoerd?

ADMINISTRATIE

Veel ZZP’ers en praktijken werken nog op de houtje-touwtje manier. Met programma’s zoals MS Word en MS Excel wordt dan provisorisch een administratie opgezet. Er komt echter een omslagpunt, waarbij het werk toeneemt en daarmee helaas ook de kans op fouten.

URENVERANTWOORDING

Je kunt jouw urenverantwoording gemakkelijk bijhouden met behulp van de module Agenda. Het is belangrijk om op een goede, verzorgde manier jouw urenregistratie te doen. Heb jij interesse in deze module klik dan s.v.p. op de onderstaande knop.

BTW AANGIFTE

Als ondernemer voor de btw moet je btw-aangifte doen. In de aangifte geef je per rubriek de btw aan. Indien jouw goederen en diensten zijn vrijgesteld van btw, dan kun je ook geen btw aftrekken.

KILOMETERREGISTRATIE

Bij de kilometerregistratie wordt er een onderscheid gemaakt tussen de registratie voor een privé- of een bedrijfsauto. Daarnaast kun je ook nog gebruik maken van bijvoorbeeld het openbaar vervoer en de (brom-)fiets.

MAATWERK

Jouw bedrijf is uniek! Daarom biedt WIZZ software en service naast de standaardproducten ook de mogelijkheid voor betaalbare maatwerkoplossingen. Daarmee kun je net het ontbrekende puzzelstukje toevoegen.

PERFECT VOOR ZELFSTANDIGEN

De WIZZkit is perfect voor zelfstandigen met een eigen bureau, praktijk of organisatie die alleen werken of met enkele medewerkers.

Zelfstandigen hebben nu eenmaal andere eisen aan administratieve software dan grotere bedrijven. Daarom is administratie software voor zelfstandigen ook anders. Dit komt vooral omdat zij over het algemeen alle administratieve handelingen zelf moeten uitvoeren. Eenvoud en toegankelijkheid zijn daarom ineens veel belangrijker.

ADMINISTRATIE OPLOSSINGEN!

Als zelfstandige heb je behoefte aan goede administratie oplossingen voor onder andere de urenverantwoording (t.b.v. zelfstandigenaftrek), de kilometerregistratie en de btw-aangifte.

Daarnaast wil je jouw klantgegevens overzichtelijk en gemakkelijk beheren en vooral ook optimaal benutten. Dit alles gecombineerd met een goede ondersteuning voor optimale zekerheid. WIZZ software en service biedt dit allemaal en meer omdat maatwerk ook tot de mogelijkheden behoort!

WAAROM WIZZ SOFTWARE EN SERVICE?

Opgebouwd uit losse, volledig geïntegreerde modules
Alleen modules kopen die jij nodig hebt
Betaalbare maatwerkoplossingen als het net even anders moet
Software is veilig en betrouwbaar
Service en ondersteuning zijn uitstekend
PROBEER 30 DAGEN – GRATIS!
DB+