Software voor je klantenbestand

Ben jij zzp’er en op zoek naar software waarmee je jouw klantenbestand makkelijk kunt beheren? Dan zit je goed bij WIZZ software en service. Wij leveren software pakketten voor zelfstandigen met een eigen bureau, praktijk of organisatie in iedere soort branche. Onze software is eenvoudig in gebruik en zeer geschikt voor professionele doeleinden. Het betreft een flexibel systeem dat talloze mogelijkheden biedt om uitgebreid te worden. Er zitten geen vaste kosten aan vast, maar enkel een eenmalige betaling. Als zelfstandige heb je behoefte aan een ander soort administratie software dan een grote onderneming. De klantenbestand software van WIZZ software zorgt ervoor dat jij gemakkelijk al je klantengegevens en administratie op een overzichtelijke wijze bij elkaar kunt houden!

Heb jij dergelijke software nodig voor je bedrijf? Plaats dan gelijk je bestelling, of probeer de module voor 30 dagen gratis uit! Nog vragen? Neem gerust eens contact op. Je kunt vrijblijvend bellen naar 0575-511882 voor meer informatie.

Je klantenbestand beheren met software van WIZZ

Als zzp’er dien je ook je eigen administratie te verzorgen. Wanneer je deze handelingen zelf moet gaan uitvoeren is het wel zo prettig om daarbij gebruik te kunnen maken van klantenbestand software die het jou eenvoudig maakt om deze administratie te doen. Daarom heeft WIZZ software diverse software pakketten ontworpen. Dit zijn flexibele pakketten die kunnen worden uitgebreid met extra opties en modules. Zo willen wij de administratieve uitdagingen waar zelfstandigen tegenaan kunnen lopen op praktische wijze oplossen. Kies je voor het aanvullende service abonnement, dan word je ook nog eens geholpen bij het installeren en inrichten van het software pakket en ontvang je alle programma updates en persoonlijke ondersteuning wanneer jij het nodig hebt. Geef ons een belletje en je ontvangt alle hulp die je nodig hebt voor de implementatie van de klantenbestand software.

Over WIZZ software en service

WIZZ software en service is een in Zutphen gevestigd bedrijf van Stef Merlijn. Hij werkt al meer dan 25 jaar in de ICT en is inmiddels ervaren genoeg om echt te weten waar hij mee bezig is. Naast WIZZ software is Stef ook coach en consultant. Bij WIZZ software kun je terecht voor diverse software pakketten en modules die jouw administratie een stukje makkelijker maken. Overzicht in omzet en kosten, het automatisch berekenen van de BTW-aangifte, facturatie, agenda bijhouden, urenregistratie, voorraadbeheer, adresgegevens van relaties beheren, kilometerregistratie van je auto en nog veel meer. Met onze software wordt het een fluitje van een cent.

  • Flexibele software pakketten
  • Diverse uitbreidingen mogelijk
  • Geen vaste kosten, eenmalige betaling
  • Eenvoudig en overzichtelijk je administratie beheren
  • Persoonlijke ondersteuning wanneer jij het nodig hebt (service abonnement nodig)

Meer weten? Neem contact op!

Zorg dat jouw administratie in topvorm verkeert met de klantenbestand software van WIZZ software! Benieuwd naar onze software en wil je meer weten? Bekijk dan ons aanbod! Wij bieden je de mogelijkheid om de software voor 30 dagen geheel gratis uit te proberen! Voor verdere vragen kun je ook contact opnemen door te bellen naar 0575-511882 of een bericht te sturen via het contactformulier.

Contact opnemen Gratis proefversie