WIZZkit Doelgroep & Referenties

Administratiepakketten voor …

De WIZZkit is van oorsprong ontwikkeld voor praktijken en kleine dienstverleners. Het programma biedt jou ondersteuning bij het uitvoeren en vastleggen van de dagelijkse activiteiten.

Denk bijvoorbeeld aan het vastleggen van cliëntgegevens, de urenverantwoording (t.b.v. zelfstandigenaftrek), de kilometerregistratie en de btw-aangifteOok kun je met de WIZZkit op een snelle manier mailings en allerlei standaardbrieven opstellen. Hierbij vult het programma automatisch allerlei klantspecifieke gegevens in.

Favicon - WIZZ software en service

Administratiepakketten voor Therapeuten

Of je nu een coach, (natuurgeneeskundig) therapeut, psycholoog, consultant of masseur bent, je hebt behoefte aan overzicht in jouw administratie. Daarnaast wil je tijd besparen op de dagelijkse werkzaamheden.

Declaratieformulieren

Naast de standaard factuur lay-out biedt de WIZZkit ook factuursjablonen die zijn goedgekeurd door specifieke beroepsverenigingen (w.o.: BATC, NVPANVT, NCSV en VBAG). Deze sjablonen worden jaarlijks bijgewerkt aan de hand van de laatste eisen en wensen. Daarnaast is er een algemeen declaratieformulier beschikbaar voor overige beroepsverenigingen. WIZZ software en service voorziet in administratiepakketten voor therapeuten, afgestemd op uw behoeften.

5/5

Ik ben zeer tevreden over het werken met de WIZZkit. Mijn kennis over het werken met computers is niet erg groot, maar het werken met de WIZZkit gaat mij redelijk gemakkelijk af. Heel blij ben ik ook met de snelle en goede support van Stef. Een telefoontje is altijd genoeg om het probleem wat ik tegenkom op te lossen. Het programma bespaart mij veel tijd.

5/5

Wat WIZZkit onderscheidt van andere boekhoudprogramma’s is de persoonlijke support van Stef! Het programma is een ware ondersteuning voor mijn mailings, factuur-administratie en het behouden van een goed overzicht hiervan.

5/5

Stef is super betrouwbaar en degelijk. Ik vind de software een mooie balans tussen functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid, en zeker voor wat hij daarvoor rekent.

5/5

De WIZZkit is onmisbaar voor mijn praktijkvoering. Al mijn cliëntgegevens en administratie overzichtelijk bij elkaar. Boekhouding was nooit mijn sterkste kant maar het gebruik van de WIZZkit is prettig, compleet en eenvoudig. Stef is altijd bereikbaar en lost voorkomende problemen rustig en kundig op!

5/5

Met de WIZZkit is het best leuk om de administratie voor mijn praktijk te doen. Er is goed nagedacht over wat handig en nodig is voor mij als therapeut. Bijvoorbeeld dat de facturen voldoen aan de eisen van de zorgverzekeraar.

5/5

Sinds januari 2011 werk ik met de WIZZkit. Het bevalt me enorm goed. Het is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en heeft meer dan voldoende mogelijkheden. Als je begint met een nieuw programma dan loop je tegen allerlei dingen aan. Stef was steeds beschikbaar als er weer vragen opkwamen. Hij reageerde snel op een vraag, zodat ik meteen weer verder kon. Voor mij is de fantastische service van Stef een grote meerwaarde. Altijd even vriendelijk en behulpzaam staat hij voor mij klaar. Kortom een echte aanrader voor iedereen!

5/5

In de workflow manager, die WIZZ in opdracht van ons heeft ontwikkeld, hebben we een aantal essentiële bedrijfsprocessen vastgelegd (o.a. offertetraject). Deze processen worden nu geheel automatisch aangestuurd.

5/5

De service die Stef biedt is uitstekend. Hij is altijd bereikbaar en staat direct klaar voor hulp bij vragen. Hij is prettig in de omgang en legt alles duidelijk uit. Ik ben erg tevreden over de WIZZkit; nooit meer zoeken en alles in één pakket.

5/5

Stef is een expert in zijn vakgebied. De WIZZkit is een super gemakkelijk pakket voor de hele administratie. Zowel voor eenmanszaken en praktijken als wat grotere bedrijven. Overzichtelijk en hele goede service.

5/5

Sinds 2008 werk me de WIZZkit. Het programma bevalt me uitstekend. Wat ik bovenal erg prettig vind is dat Stef goed bereikbaar is. Wanneer het programma een probleem geeft wordt dit gelijk opgelost. Kortom: Een zeer tevreden klant.

5/5

De WIZZkit en Stef Merlijn hebben mij zo fantastisch geholpen. Wat een service! Alle tijd die ik nu over heb kan ik aan andere nuttige dingen besteden, die mij meer opbrengen dan de administratie.

5/5

De WIZZkit is een enorme aanwinst in mijn werk en bedrijf! Op een eenvoudige en praktische wijze geeft het veel structuur en tijdwinst. Stef kan je op een toegankelijke manier stap voor stap zelfstandiger laten werken met het systeem.

5/5

De WIZZkit kenmerkt zich als zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te volgen. Het is voor mij een hele steun op mijn administratiekantoor. Ik kan het collega administratiekantoren van harte aanbevelen.

5/5

Ik ben Robert Verhallen en ben in januari 2007 voor mezelf begonnen met RV-Works. RV-Works is een massagepraktijk voor ontspanning en klassieke massages in de praktijk aan huis en ook geef ik bedrijf’s stoelmassage op locatie. Daarnaast verkoop en monteer ik keukens en badkamers. Door de verkoop en de montage in 1 te doen schakel ik hiermee veel schijven uit waardoor het contact met de klant veel directer is en er dus minder fout kan gaan. U heeft dus maar 1 aanspreekpunt. De WIZZkit spaart mij veel tijd uit en geeft mij overzicht in de geleverde diensten en verdiensten. Mede door mijn dubbele functie als masseur en monteur is plannen erg belangrijk en door vanuit de agenda te factureren heb ik goed overzicht en maar 1 programma nodig. Ik ben een gemiddeld computer gebruiker. Ik vind de WIZZkit een functioneel programma dat makkelijk aan te leren is, als je vragen hebt dan kun je altijd bellen en word je vraag snel beantwoord. Ik ben blij met de nieuwe ontwikkelingen van de WIZZkit. En ik heb er dagelijks nut van.

5/5

Ik ben heel blij met WIZZkit én met Stef! Mijn administratie kost me veel minder tijd en voldoet altijd aan alle eisen die de beroepsvereniging en de belastingdienst stellen. Bovendien gaat Stef heel ver in zijn dienstverlening: ik kan hem echt altijd bellen als ik iets niet snap en hij helpt me altijd meteen. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Administratiepakketten voor Zakelijke Dienstverleners

Ook voor zakelijke dienstverleners biedt de WIZZkit de juiste oplossing. Met dit programma kun je de administratie goed bijhouden waardoor er meer tijd overblijft voor andere werkzaamheden.

Heb je bepaalde afwijkende processen of wil je iets geheel op maat laten ontwikkelen? Dit kan bij WIZZ. De WIZZkit biedt je namelijk ook de mogelijkheid van maatwerk. Voor administratiepakketten voor zakelijke dienstverleners bent u bij WIZZ software en service aan het juiste adres.

Administratiepakketten voor Opdrachtenplanners

Of je nu een beveiligingsbedrijf, schoonmaakbedrijf of opleidingsinstituut hebt, je hebt altijd behoefte aan overzicht in jouw planning.

Opdrachten worden eenmalig ingevoerd met daarbij de periode en de te verrichten werkzaamheden. De individuele taken binnen de opdracht worden vervolgens via de weekplanning in de agenda toegewezen aan een specifieke medewerker.

De agendaplanner geeft een duidelijk overzicht van taken en ingeplande uren per medewerker. De uitgevoerde opdrachten kunnen tot slot automatisch worden omgezet naar een factuur. De administratiepakketten voor opdrachtenplanners zijn daarnaast uiteraard volledig aan te passen met losse modules zodat ze voldoen aan uw behoeften.