Beroepsverenigingen

Leden van beroepsverenigingen

De WIZZkit is perfect voor leden van beroepsverenigingen zoals de NVPA, BATC en de VBAG. Als lid moet je voldoen aan allerlei eisen die gesteld worden door zowel de beroepsvereniging als door de zorgverzekeraars.

Zo dienen binnen een praktijk cliëntgegevens en dossiers veilig opgeslagen te worden en moet het declaratieformulier aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Administratie oplossingen!

Als zelfstandige heb je tevens behoefte aan goede administratie oplossingen voor onder andere de urenverantwoording (t.b.v. zelfstandigenaftrek), de kilometerregistratie en de btw-aangifte.

Daarnaast wil je jouw klantgegevens overzichtelijk en gemakkelijk beheren en vooral ook optimaal benutten. Dit alles gecombineerd met een goede ondersteuning voor optimale zekerheid. WIZZ software en service biedt dit allemaal en meer omdat maatwerk ook tot de mogelijkheden behoort!

OOK VOOR JOUW ADMINISTRATIE BIEDT WIZZ OPLOSSINGEN

Klik s.v.p. op een afbeelding voor meer informatie.

Beroepsvereniging - NVPA

Beroepsvereniging - BATC

Beroepsvereniging - VNT

Beroepsvereniging - VBAG

Beroepsvereniging - NCSV

Beroepsvereniging ZHONG

Beroepsvereniging - NVA

Beroepsvereniging-NBVH

Beroepsvereniging - Overige

WIZZkit referentie - Logo - Petra Coppens
5/5

Ik kan hem van harte aanbevelen!

Ik ben heel blij met WIZZkit én met Stef! Mijn administratie kost me veel minder tijd en voldoet altijd aan alle eisen die de beroepsvereniging en de belastingdienst stellen. Bovendien gaat Stef heel ver in zijn dienstverlening: ik kan hem echt altijd bellen als ik iets niet snap en hij helpt me altijd meteen. Ik kan hem van harte aanbevelen!

5/5

Overzichtelijk en hele goede service!

Stef is een expert in zijn vakgebied. De WIZZkit is een super gemakkelijk pakket voor de hele administratie. Zowel voor eenmanszaken en praktijken als wat grotere bedrijven. Overzichtelijk en hele goede service.

WIZZkit referentie - Sylvia Born-Cerpentier - Praktijk Cerpentier
5/5

Een zeer tevreden klant!

Sinds 2008 werk met WIZZkit. Het programma bevalt me uitstekend. Wat ik bovenal erg prettig vind is dat Stef goed bereikbaar is. Wanneer het programma een probleem geeft wordt dit gelijk opgelost. Kortom: Een zeer tevreden klant.

WIZZkit referentie - Marja Kruik Innerlijke Dialoog
5/5

Nooit meer zoeken en alles in één pakket!

De service die Stef biedt is uitstekend. Hij is altijd bereikbaar en staat direct klaar voor hulp bij vragen. Hij is prettig in de omgang en legt alles duidelijk uit. Ik ben erg tevreden over de WIZZkit; nooit meer zoeken en alles in één pakket.

WIZZkit referentie - Robert Verhallen - RV Works
5/5

WIZZkit geeft overzicht in geleverde diensten en verdiensten!

Ik ben Robert Verhallen en ben in januari 2007 voor mezelf begonnen met RV-Works. RV-Works is een massagepraktijk voor ontspanning en klassieke massages in de praktijk aan huis en ook geef ik bedrijf’s stoelmassage op locatie. Daarnaast verkoop en monteer ik keukens en badkamers. Door de verkoop en de montage in 1 te doen schakel ik hiermee veel schijven uit waardoor het contact met de klant veel directer is en er dus minder fout kan gaan. U heeft dus maar 1 aanspreekpunt. De WIZZkit spaart mij veel tijd uit en geeft mij overzicht in de geleverde diensten en verdiensten. Mede door mijn dubbele functie als masseur en monteur is plannen erg belangrijk en door vanuit de agenda te factureren heb ik goed overzicht en maar 1 programma nodig. Ik ben een gemiddeld computer gebruiker. Ik vind de WIZZkit een functioneel programma dat makkelijk aan te leren is, als je vragen hebt dan kun je altijd bellen en word je vraag snel beantwoord. Ik ben blij met de nieuwe ontwikkelingen van de WIZZkit. En ik heb er dagelijks nut van.

WIZZkit referentie - Hans Velders
5/5

WIZZkit biedt balans tussen functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid!

Stef is super betrouwbaar en degelijk. Ik vind de software een mooie balans tussen functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid, en zeker voor wat hij daarvoor rekent.

WIZZkit referentie - Praktijk Kinese
5/5

Er is goed nagedacht over wat handig en nodig is voor mij als therapeut!

Met de WIZZkit is het best leuk om de administratie voor mijn praktijk te doen. Er is goed nagedacht over wat handig en nodig is voor mij als therapeut. Bijvoorbeeld dat de facturen voldoen aan de eisen van de zorgverzekeraar.

WIZZkit referentie - Willeke van Barneveld - Praktijk Dynamo
5/5

Voor mij is de fantastische service van Stef een grote meerwaarde.

Sinds januari 2011 werk ik met de WIZZkit. Het bevalt me enorm goed. Het is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en heeft meer dan voldoende mogelijkheden. Als je begint met een nieuw programma dan loop je tegen allerlei dingen aan. Stef was steeds beschikbaar als er weer vragen opkwamen. Hij reageerde snel op een vraag, zodat ik meteen weer verder kon. Voor mij is de fantastische service van Stef een grote meerwaarde. Altijd even vriendelijk en behulpzaam staat hij voor mij klaar. Kortom een echte aanrader voor iedereen!

WIZZkit referentie - Ilonka de Haan - Soulbranding
5/5

WIZZkit is een enorme aanwinst in mijn werk en bedrijf!

Op een eenvoudige en praktische wijze geeft het veel structuur en tijdwinst. Stef kan je op een toegankelijke manier stap voor stap zelfstandiger laten werken met het systeem.

WIZZkit referentie - Health & Flow
5/5

Mijn kennis over het werken met computers is niet erg groot!

Ik ben zeer tevreden over het werken met de WIZZkit. Mijn kennis over het werken met computers is niet erg groot, maar het werken met de WIZZkit gaat mij redelijk gemakkelijk af. Heel blij ben ik ook met de snelle en goede support van Stef. Een telefoontje is altijd genoeg om het probleem wat ik tegenkom op te lossen. Het programma bespaart mij veel tijd.