Administratie software voor therapeuten

Ben jij als zelfstandige werkzaam als therapeut en op zoek naar software die jouw administratieve taken een stukje makkelijker kunnen maken? WIZZ software en service biedt administratie software voor therapeuten die eenvoudig in gebruik is en jou snel een overzicht geeft in jouw administratie. Onze software pakketten zijn geschikt voor zzp’ers die een eigen bureau, praktijk of organisatie hebben. Je hebt dan namelijk een wat andere soort software nodig dan een grote onderneming. De software van WIZZ software kan in verschillende branches gebruikt worden. Omdat je slechts eenmaal betaalt voor een licentie of module heb je verder niet te maken met vaste of terugkerende kosten.

Administratie software voor therapeuten gezocht? Kies dan voor de software pakketten van WIZZ software! Bestel gelijk de module(s) die je nodig hebt of probeer deze eerst voor 30 dagen, geheel gratis! Voor meer informatie kun je ook even bellen naar 0575-511882.

Je klantenbestand beheren met software van WIZZ

Als zzp’er heb je al genoeg te doen. En dan moet je ook nog eens de administratieve werkzaamheden voor je eigen rekening nemen. Het is in dat geval wel fijn als de software die je gebruikt niet zo ingewikkeld is en je eenvoudig een overzicht kan geven. WIZZ software en service biedt dergelijke administratie software voor therapeuten en andere zelfstandigen aan. Het gaat om flexibele pakketten die verschillende mogelijkheden bieden voor uitbreidingen met extra opties en modules. Ook bieden we een aanvullend service abonnement aan. Je hoeft dan alleen maar even de telefoon op te pakken, ons te bellen en wij staan voor je klaar met hulp en ondersteuning bij de implementatie, inrichting en alle andere gebruikersvragen. Daarnaast ontvang je dan ook alle programma updates.

Over WIZZ software en service

WIZZ software en service is een bedrijf dat is opgericht door Stef Merlijn. Met ruim 25 jaar ervaring in de ICT-wereld heeft hij het ideale administratie software pakket voor therapeuten kunnen opstellen. Naast zijn ICT werkzaamheden is Stef ook coach en consultant. De software pakketten die je bij ons kunt kopen zorgen ervoor dat jouw administratie eenvoudig en overzichtelijk wordt. Van het automatisch berekenen van de BTW-aangifte, het versturen van facturen en het beheren van je agenda en voorraad, tot het registreren van gemaakte uren en kilometers met je auto en het op orde houden van je klantenbestand. Met onze software is het allemaal mogelijk.

  • Flexibele software pakketten
  • Diverse uitbreidingen mogelijk
  • Geen vaste kosten, eenmalige betaling
  • Eenvoudig en overzichtelijk je administratie beheren
  • Persoonlijke ondersteuning wanneer jij het nodig hebt (service abonnement nodig)

Meer weten? Neem contact op!

Wil jij ook gemakkelijk overzicht behouden in jouw administratie? Ben je daarom op zoek naar administratie software voor therapeuten? Dan is de software van WIZZ software precies wat jij nodig hebt! Bekijk ons aanbod en probeer deze kosteloos uit voor 30 dagen, of informeer eerst even verder door vrijblijvend contact op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0575-511882 en het online contactformulier.

Contact opnemen Gratis proefversie