WIZZ software

Administratie software & service voor ZZP & MKB

Stef Merlijn (WIZZ software en sertvice)

WIZZkit is een professioneel administratieprogramma dat vooral door zorgverleners en zakelijke dienstverleners (ZZP’ers en MKB) wordt gebruikt.

WIZZ software en service is in 2005 opgericht door Stef Merlijn. Voor zijn Praktijk voor Coaching en Rebalancing zocht hij een geschikt softwareprogramma, waarmee eenvoudig en snel de administratie gedaan kon worden. Aangezien er geen geschikt programma te vinden was, besloot hij (vanuit zijn 25 jaar ervaring in de ICT als bedrijfsinformatieanalist en programmeur) deze zelf te ontwikkelen. Dat was het begin van WIZZkit.

Uiteraard wordt WIZZkit ook intern gebruikt voor onder andere het bijhouden van het klantenbestand, het maken van de planning en de facturatie.

 • Behoefte aan overzicht in jouw administratie? 
 • Kost het handmatig berekenen van de BTW-aangifte je teveel tijd?
 • Wil je gemakkelijk jouw uren bijhouden t.b.v. de zelfstandigenaftrek?
 • Nooit meer door visitekaartjes zoeken voor de adresgegevens van jouw klant?
 • E-mails en documenten aanmaken en direct koppelen aan de klant?
 • Wil je je kilometerregistratie vergemakkelijken voor je privé- of zakelijke auto?
 • Wil je hier persoonlijke ondersteuning bij wanneer jij dat nodig hebt?

WIZZkit BIEDT DÉ OPLOSSING!

Normaal Logo - WIZZ software en service

Gratis uitproberen

Software voor jouw bedrijf!

MEEST VERKOCHTE PAKKETTEN

Bekijk de mogelijkheden in onderstaande video.


5/5

Ik ben zeer tevreden over het werken met de WIZZkit. Mijn kennis over het werken met computers is niet erg groot, maar het werken met de WIZZkit gaat mij redelijk gemakkelijk af. Heel blij ben ik ook met de snelle en goede support van Stef. Een telefoontje is altijd genoeg om het probleem wat ik tegenkom op te lossen. Het programma bespaart mij veel tijd.

5/5

Wat WIZZkit onderscheidt van andere boekhoudprogramma’s is de persoonlijke support van Stef! Het programma is een ware ondersteuning voor mijn mailings, factuur-administratie en het behouden van een goed overzicht hiervan.

5/5

Stef is super betrouwbaar en degelijk. Ik vind de software een mooie balans tussen functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid, en zeker voor wat hij daarvoor rekent.

5/5

De WIZZkit is onmisbaar voor mijn praktijkvoering. Al mijn cliëntgegevens en administratie overzichtelijk bij elkaar. Boekhouding was nooit mijn sterkste kant maar het gebruik van de WIZZkit is prettig, compleet en eenvoudig. Stef is altijd bereikbaar en lost voorkomende problemen rustig en kundig op!

5/5

Met de WIZZkit is het best leuk om de administratie voor mijn praktijk te doen. Er is goed nagedacht over wat handig en nodig is voor mij als therapeut. Bijvoorbeeld dat de facturen voldoen aan de eisen van de zorgverzekeraar.

5/5

Sinds januari 2011 werk ik met de WIZZkit. Het bevalt me enorm goed. Het is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en heeft meer dan voldoende mogelijkheden. Als je begint met een nieuw programma dan loop je tegen allerlei dingen aan. Stef was steeds beschikbaar als er weer vragen opkwamen. Hij reageerde snel op een vraag, zodat ik meteen weer verder kon. Voor mij is de fantastische service van Stef een grote meerwaarde. Altijd even vriendelijk en behulpzaam staat hij voor mij klaar. Kortom een echte aanrader voor iedereen!

5/5

In de workflow manager, die WIZZ in opdracht van ons heeft ontwikkeld, hebben we een aantal essentiële bedrijfsprocessen vastgelegd (o.a. offertetraject). Deze processen worden nu geheel automatisch aangestuurd.

5/5

De service die Stef biedt is uitstekend. Hij is altijd bereikbaar en staat direct klaar voor hulp bij vragen. Hij is prettig in de omgang en legt alles duidelijk uit. Ik ben erg tevreden over de WIZZkit; nooit meer zoeken en alles in één pakket.

5/5

Stef is een expert in zijn vakgebied. De WIZZkit is een super gemakkelijk pakket voor de hele administratie. Zowel voor eenmanszaken en praktijken als wat grotere bedrijven. Overzichtelijk en hele goede service.

5/5

Sinds 2008 werk me de WIZZkit. Het programma bevalt me uitstekend. Wat ik bovenal erg prettig vind is dat Stef goed bereikbaar is. Wanneer het programma een probleem geeft wordt dit gelijk opgelost. Kortom: Een zeer tevreden klant.

5/5

De WIZZkit en Stef Merlijn hebben mij zo fantastisch geholpen. Wat een service! Alle tijd die ik nu over heb kan ik aan andere nuttige dingen besteden, die mij meer opbrengen dan de administratie.

5/5

De WIZZkit is een enorme aanwinst in mijn werk en bedrijf! Op een eenvoudige en praktische wijze geeft het veel structuur en tijdwinst. Stef kan je op een toegankelijke manier stap voor stap zelfstandiger laten werken met het systeem.

5/5

De WIZZkit kenmerkt zich als zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te volgen. Het is voor mij een hele steun op mijn administratiekantoor. Ik kan het collega administratiekantoren van harte aanbevelen.

5/5

Ik ben Robert Verhallen en ben in januari 2007 voor mezelf begonnen met RV-Works. RV-Works is een massagepraktijk voor ontspanning en klassieke massages in de praktijk aan huis en ook geef ik bedrijf’s stoelmassage op locatie. Daarnaast verkoop en monteer ik keukens en badkamers. Door de verkoop en de montage in 1 te doen schakel ik hiermee veel schijven uit waardoor het contact met de klant veel directer is en er dus minder fout kan gaan. U heeft dus maar 1 aanspreekpunt. De WIZZkit spaart mij veel tijd uit en geeft mij overzicht in de geleverde diensten en verdiensten. Mede door mijn dubbele functie als masseur en monteur is plannen erg belangrijk en door vanuit de agenda te factureren heb ik goed overzicht en maar 1 programma nodig. Ik ben een gemiddeld computer gebruiker. Ik vind de WIZZkit een functioneel programma dat makkelijk aan te leren is, als je vragen hebt dan kun je altijd bellen en word je vraag snel beantwoord. Ik ben blij met de nieuwe ontwikkelingen van de WIZZkit. En ik heb er dagelijks nut van.

5/5

Ik ben heel blij met WIZZkit én met Stef! Mijn administratie kost me veel minder tijd en voldoet altijd aan alle eisen die de beroepsvereniging en de belastingdienst stellen. Bovendien gaat Stef heel ver in zijn dienstverlening: ik kan hem echt altijd bellen als ik iets niet snap en hij helpt me altijd meteen. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Oplossingen

De WIZZkit lost op praktische wijze de uitdagingen van de moderne ondernemer op. Met een service abonnement (optioneel) ontvang je daarbij gratis ondersteuning bij installatie en inrichting en is er altijd hulp op belafstand beschikbaar, je staat er niet alleen voor!

WIZZkit Software

WIZZ heeft voor jou al een aantal standaard pakketten samengesteld. Ieder pakket kan eenvoudig worden uitgebreid met extra opties, modules en gebruikerslicenties. Natuurlijk kun je ook zelf jouw eigen pakket samenstellen.

Probeer nu gratis  

Ontdek de snelste en eenvoudigste manier om jouw administratie in goede banen te leiden. WIZZ biedt jou de kans om de WIZZkit 30 dagen lang gratis uit te proberen met volledige service! Probeer dé administratie software voor ZZP.

Contact Stef Merlijn  

Stef Merlijn is de eigenaar van WIZZ software en service. Hij heeft al ruim 25 jaar ervaring op ICT gebied en runt daarnaast een coachingspraktijk. Stef werkt al jaren met zijn cliënten aan de balans tussen werk en privé.

WIZZkit - Download 2015 met button KLEIN

WAAROM WIZZ SOFTWARE EN SERVICE?

 • Opgebouwd uit losse, volledig geïntegreerde modules
 • Alleen modules kopen die jij nodig hebt
 • Betaalbare maatwerkoplossingen als het net even anders moet
 • Software is veilig en betrouwbaar
 • Service en ondersteuning zijn uitstekend